Shalom brs en zrs van de toevlucht.

Als ik dit schrijf zit, laat ik het zo zeggen, ons werkbezoek er bijna op het is zaterdagochtend om 6.30 uur en wij maken ons gereed voor een Bidstond / overdenkingsbijeenkomst waarin ik voor mag gaan. Iedere dag hebben wij bijeenkomsten gehad. Na aankomst vorige week vrijdag hadden wij op zaterdagmorgen ook dezelfde Bidstond met vasten en een kennismaking met de gemeente Puas.

Zondag de dienst om 9.00 uur waarin ik het woord mocht brengen. Daarna fellowship gehad met natuurlijk eten.

Maandag een uitstapje naar Commewijne om wat dingen te bezichtigen.

Dinsdag hadden wij bestuursvergadering in de avond en in de loop van de dag hebben wij Steven en Diana en Soemi en Pariman ons bezocht. Het was gezellig en beiden hebben gevraagd of ik de volgende keer ook in hun gemeente het woord wil brengen.

Woensdag heeft Joan haar getuigenis gegeven en hebben wij nader kennis gemaakt met brs en zrs,

Donderdag zijn Simon en Paula naar de familie gegaan en hebben Joan en ik Esther en Suri vergezeld naar het ziekenhuis voor zijn hart controle.

Vrijdag wederom mensen van puas bezocht en natuurlijk altijd eten 2 keer per dag warm eten en dat is wel ff wennen in het begin.

A.s. zondag moet Simon spreken, wordt er een zr. als oudste ingezegend en gaan wij daarna met Soemie en Pariman gezellig uit eten.

Maandag inpakken en dinsdag alweer terug. Alle mensen die wij hebben ontmoet zijn heel hartelijk en gastvrij Kortom het was een gezegend en druk werkbezoek waarbij wij de liefde en verbondenheid met elkaar mochten ervaren. Iedereen verwacht dan ook dat wij spoedig terugkomen om weer met elkaar fellowship te hebben. Tot zover een kort reisverslag.

Gods zegen en 26 februari weer in Den Bosch.