Vanaf begin 2000 is onze gemeente betrokken bij de bouw van het kinderdorp in Borneo. Hulp is o.a. verleend bij de bouw van de eerste gebouwen op de grond die bestemd is voor de bouw van een kinderdorp waar op dit moment huisvesting wordt geboden aan 600 kinderen. De visie van Ronny Heyboer is dat uiteindelijk huisvesting zal worden geboden aan tenminste 1000 kinderen. Het kinderdorp bevindt zich midden in het gebied van de dajakkers. Ter plaatse is nu aanwezig, schoolgebouwen, en wordt maatschappelijke en medische hulp verleend.

De Toevlucht draagt met een financiële bijdrage bij in de kosten en ook worden een aantal kinderen financieel geadopteerd.

Voor verdere info kunt u gaan naar www.heyboer.org of www.livingwatersvillage.com

Email is ronnyheyboer@gmail.com

Ook hier op onze website zullen regelmatig berichten over het kinderdorp verschijnen.

Ontmoetingsdag met mid-winter buffet ten voordele van Living Waters Village in Borneo

Het is alweer 2 weken geleden dat we met 250 mensen uit Vlaanderen en Nederland hebben genoten van een gezellige avond met heerlijk eten. Onze kok Paul, samen met zijn team, en met de hulp van een 40-tal vrijwilligers hebben gezorgd voor een geslaagde bijeenkomst.

Zoals u hebt kunnen lezen in de nieuwsbrief van december 2019 moeten de daken van de basisschool vervangen worden omdat de oude dakbedekking helaas helemaal begint weg te roesten; en wie wil er nu dat zijn kinderen les volgen onder een lekkend dak?

Elk dak kost tussen € 4000 en € 5560. Met de opbrengst van deze eetdag, € 3421 kan er alweer bijna één klasgebouw een nieuw dak krijgen.

Hartelijk dank allemaal !!